یزدفردا؛ در پی جنگ ایران و آمریکا و حمله موشکی به پایگاه‌های نظامی در امارات، این کشور حاشیه خلیج فارس صدور ویزا برای ایرانی‌ها را متوقف کرد. بدین ترتیب دیگر هیچ ویزای جدیدی برای ایرانی‌ها صادر نمی‌شود.

به گزارش یزدفردا؛ طبق گزارش‌های جدید، ویزاهای توریستی و کوتاه‌مدت امارات که از قبل از جنگ برای ایرانی‌ها صادر شده بودند نیز تعلیق شده و دیگر معتبر نیستند. به همین دلیل از ورود شهروندان ایرانی که که پیش‌تر ویزای امارات را گرفته بودند جلوگیری می‌شود. مطمئناً دیگر خبری از صدور ویزای جدید نیز نخواهد بود.  

البته ویزاهای اقامت طولانی‌مدت امارات که قبلاً برای ایرانی‌ها صادرشده همچنان اعتبار دارند.

توقف صدور ویزا امارات برای شهروندان ایران

یکی از بزرگ‌ترین جوامع شهروندان خارجی مقیم در امارات را ایرانی‌ها تشکیل می‌دهند. طبق تخمین‌ها، حدود 300 تا 400 هزار ایرانی در امارات ساکن هستند و اکثر آنها نیز در شهر دبی کار و زندگی می‌کنند. همچنین امارات بعد از چین، دومین شریک بزرگ تجاری ایران است. تا قبل از جنگ نیز بسیاری از ایرانیان برای گردشگری و تجارت به امارات و به‌ویژه دبی سفر می‌کردند.

علاوه‌براین‌ها، تا قبل از جنگ، دبی در کنار استانبول دو مقصد اصلی سفرهای توریستی ایرانی‌ها بودند. بیشترین پروازهای خارجی ایران هم به مقصد این دو شهر انجام می‌شد.

حالا با شروع جنگ روابط میان ایران و امارات پرتنش شده است. ایران به سمت پایگاه‌های امریکا و دیگر مراکز در امارات حملات پهپادی و موشکی دارد. دولت امارات نیز به دلیل این موضوع سفارت خود در تهران را تعطیل و کادر دیپلماتیک خود را از ایران خارج کرده است.

 

 

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا